Sponsoreret

tir, 04 jul 2023

Hurtigt og stabilt internet til virksomheder

Hurtigt og stabilt internet til virksomheder - Foto: Unsplash

Sponsoreret indhold

Står du som virksomhed og skal vælge en internetløsning til dig og dine medarbejdere? Det kan være en jungle at finde den helt rette løsning, der imødekommer alle hastigheds-, stabilitets- og sikkerhedskrav, men heldigvis er der råd at hente.

Nedenfor finder du de vigtigste parametre at tage hensyn til, når du skal vælge hurtigt og stabilt internet til erhverv. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du vælger det helt rette internet til din virksomhed.

Vælg den rette hastighed

Det er vigtigt at vælge den hastighed, der imødekommer behovet på arbejdspladsen bedst. Er I en meget lille virksomhed på få mennesker, kan en 30/Mbit hastighed sagtens være nok for jeres behov. Er I 5 eller flere på kontoret, vil vi anbefale, at I vælger en 40 eller 50 Mbit/s forbindelse. Er I flere end 100 ansatte på kontoret, skal I op på en 100 Mbit/s for at sikre, at der er nok net til alle.

I sidste ende handler det meget om, hvilken form for virksomhed I har, og hvad jeres internetforbindelse skal kunne trække. Med en stor virksomhed med mange møder og deling af filer, er en langsom internetforbindelse det sidste, man ønsker.

Hvad skal et erhvervsinternet kunne?

Hvad kræver det egentlig at have et godt bredbånd til erhverv, tænker du måske? Det kommer helt an på den enkelte virksomhed og dens behov. Har du en større virksomhed med meget online deling af filer og mange online møder, er det vigtigt at prioritere en høj uploadhastighed, der sikrer, at I kan uploade materialer og tunge filer til serveren hurtigt og effektivt.

Det er også vigtigt at internettet er pålideligt og stabilt, så I ikke bliver forstyrret af en dårlig forbindelse under møder eller ryger helt af. Her er de vigtigste teknologier at skelne i mellem: COAX og fiber. COAX-forbindelser kan tilgås igennem antennestik, mens fiber til gengæld skal indlægges på virksomhedens adresse af en tekniker, hvis I ikke allerede har fiber på adressen.

Både fiber og COAX tilbyder løsninger med høje hastigheder og stabilitet, fiber er dog en smule mere stabilt end COAX, hvilket også kan afspejles i prisen, da en fiberforbindelse typisk koster mere. Om du vælger den ene løsning fremfor den anden, afhænger derfor af virksomhedens budget og behov.

Vælg den rette udbyder

Nu er du blevet klædt godt på til at vælge en udbyder, der kan tilbyde den forbindelsestype og den hastighed, du har brug for til din specifikke virksomhed. Men husk at det også er vigtigt at vælge en udbyder, hvor både kundeservice og support er i top.

Er der ikke tilknyttet en serviceminded support til din erhvervsaftale, kan det hurtigt blive en rigtig dårlig oplevelse, hvis I står uden internet i mange timer, mens vigtige aftaler og møder skal afholdes. Det kan hurtigt koste mange penge – særligt for små virksomheder. Så sørg for at sikre, at udbyderen har en god support fra start.

Hos AURA kan du få markedets hurtigste internetforbindelse, så du altid kan tilbyde jeres medarbejdere de bedste betingelser. Ring og få en pris og se jeres muligheder for a få internet til jeres virksomhed.

Andre læser også

Antallet af unge uden job og uddannelse er stagneret 6,3 procent af de 15 til 24-årige havde hverken job eller uddannelse i 2023. De... Læs mere
Valgplakater fik kort levetid i København før gerningsmænd rev dem ned Der er tale om plakater fra partier som Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten, Mod... Læs mere
Messerschmidt vil forlade klimaloven i dag hvis ministeren ønsker det Hvis klimaminister Lars Aagaard er træt af DF i aftalen om klimaloven, er Messe... Læs mere
SF erkender: Plan om Kosovo-fængsel er en dårlig ide Forsøget på at leje fængselspladser i Kosovo er fortsat besværet, og nu er d... Læs mere
Partier opfordrer DF til at forlade klimalov efter trussel Dansk Folkeparti skal være velkommen til at forlade klimaloven, for de bidrager... Læs mere