Sponsoreret

tir, 04 okt 2022

Hvem ejer Teeshoppen?

Ejeren af Teeshoppen hedder Benjamin Philip.

Denne artikel er sponsoreret.

Ejeren af Teeshoppen hedder Benjamin Philip. Han er 28 år, og bor til dagligt i Aalborg med sin kæreste og den godbidsglade hund Bertram. Han er iværksætter ind til benet, men ikke som de er flest. Han har siden barnsben altid elsket at starte ting op og have fingeren på pulsen med de mange projekter. Som han selv siger: Jeg starter noget op, fordi det giver mening, og finder først bagefter ud af, hvad det egentlig er. Forstået således at Benjamin Philip fra Teeshoppen ikke har lyst til at blive sat i en boks, men mere end noget andet ønsker at springe rammerne for, hvordan man kan starte og drive en succesfuld forretning.

Man kan ikke stå i den samme flod to gange

Spørger man stifteren og ejeren af Teeshoppen om tre ord, der beskriver ham bedst, siger han: Eksekverende, målrettet og fremtidsorienteret. Det bedste ved Benjamin Philips job er at være kaptajn på eget skib. Det er tilfredsstillelsen i hver dag at blive klogere på sig selv, sin forretning og sine medarbejdere. Og det er, som med det ruskende hav, følelsen af konstant at være i udvikling. Han har ikke et drømmejob, men tommelfingerreglen for ejeren af Teeshoppen er, at man skal finde sig et job, hvor man har lyst til at blive et kvarter ekstra hver dag.

Den legende købmand

Benjamin Philip starter sin dag klokken 6.30. Han starter som de fleste med en kop kaffe – dog uden koffein, et par nyheder på skærmen og med en godbid til sin hund Bertram. Fra spisebordet tjekker han mails på Ipaden, og samler sig til dagens mange gøremål, inden at den første gåtur med hunden skal klares.

Ejeren af Teeshoppen sætter nøglen i til kontoret mellem 8 og 9 om morgenen, og han lukker først dagen ned mellem klokken 17 og 19. Her spiser han aftensmad med sin kæreste, ser et par nyheder eller en god dokumentar, og går så tilbage til (hjemme)kontoret. Inden der bliver sagt godnat i det lille hjem, bliver Bertram – og ejeren af Teeshoppen – luftet en sidste gang. Og så er det ellers same procedure as last year.

Når ejeren af Teeshoppen ikke knokler løs på kontoret, og han endelig kan starte sin weekend, cykler han gerne lange ture på landevejene. Han nyder det afbræk som en cykeltur kan give, og det er for ham der, hvor tankerne for alvor bliver samlet, og hvor de gode idéer opstår. Skal der lidt mere spræl i hverdagen eller weekenden, benytter han sig også gerne af forskellige kulturelle tilbud. Det kunne være koncerter, foredrag eller en tur på museum. Når han går rundt derhjemme, eller lufter hunden Bertram, hører han historiske lydbøger, og skal han have kvalitetstid med sin kæreste ser de gerne en god film eller går en lang tur, hvor de får vendt hele verdenssituationen.

Ejeren af Teeshoppen er idémand i det rigtige selskab

Ejeren af Teeshoppen er, som han selv beskriver det, eksekverende, målrettet og fremtidsorienteret, men han kender også sine begrænsninger, når det handler om at stable en solid forretning på benene. Derfor har han altid sigtet efter og drømt om at samle et stærkt hold af medarbejdere, som kunne deres kram.

Teeshoppens neutrale t-shirts

Da Teeshoppen startede for seks år siden, var det egentlig med en helt anden plan, end den som står skrevet på kontoret i Aalborg i dag. Den oprindelige plan var nemlig at sælge t-shirts med tryk på, og det var da også sådan Teeshoppen startede for ejeren. For at få råd til at sætte tryk på t-shirtsene valgte ejeren af Teeshoppen at sælge neutrale t-shirts, og det viste sig at være den helt rigtige løsning for at få råd til at trykke løs. Og lige præcis den manøvre skulle vise sig at være den, som så for alvor satte tryk på kedlerne for Teeshoppen med ejeren Benjamin Philip ved roret. Det skulle vise sig, at der var et langt større salg i basic t-shirts, og på den måde blev det de neutrale t-shirts som nu satte dagsordenen for Teeshoppens fremtidige planer.

Med et fortsat fokus på produktets kvalitet frem for navnet bag har Teeshoppen i dag over 5000 produkter på deres webshop samt en fysisk butik i Aalborg.

Hvem er kernekunderne i Teeshoppen?

Spørger du ejeren af Teeshoppen, er kernekunden både mænd og kvinder i aldersgruppen 18-55 år. Det er tilmed også mænd og kvinder, som ikke er bange for at betale en rimelig pris for god kvalitet. For ejeren af Teeshoppen handler det ikke blot om at levere t-shirts af høj kvalitet. For ham handler det i lige så høj grad om at give sine kunder den helt rigtige service, og for Benjamin Philip er det måden, hvorpå varen bliver solgt og kunden bliver behandlet, som er mere unik end selve varen på lageret.

En tur i bokseringen med tømmermænd

Spørger du ejeren af Teeshoppen, hvordan det føles at være iværksætter, vil han sige følgende: Det er som at gå i bokseringen med Mikkel Kessler efter en våd julefrokost, hvor man skal kunne rejse sig dagen efter. Med dette mener han, at man skal være indstillet på, at livet som iværksætter i mange tilfælde giver nogle gevaldige tæsk på dage, hvor man helst ville ligge under dynen med en kold cola og nedrullede gardiner. Det er evnen til at kunne rejse sig igen, som indkapsler en succesfuld iværksætter, og på mange måder rammer det meget godt det menneske, som ejeren af Teeshoppen ønsker at være – et menneske som knokler røven ud af bukserne for at nå sine mål og et menneske som accepterer, at alle har off-dage, men at det lige netop er på de dage, at man skal rejse sig ved det træ, som man er faldet ved. Succes er ikke gratis, og den pris er Benjamin Philip fra Teeshoppen villig til at betale.

Andre læser også

Vores naturgasforbrug fortsætter med at falde Det danske forbrug af naturgas faldt 3,6 procent sidste år, samtidig med at vi ... Læs mere
EL-leder kalder EU-valg for mistillidserklæring til regeringen Regeringen bør udskrive valg efter ”mistillidserklæring” ved EU-valg, mene... Læs mere
Hver anden ansøger til erhvervsuddannelse har over tre kvarter til skole Knap halvdelen af alle ansøgere til erhvervsuddannelserne har mere end 45 minut... Læs mere
Meta udsætter træning af kunstig intelligens i Europa efter kritik Efter pres fra datasikkerhedsmyndigheder udskyder Meta planer om at anvende brug... Læs mere
Novo-topchef skal forklare sig om høj pris på lægemidler i Senatet Lars Fruergaard Jørgensen har sagt ja til at svare på spørgsmål om prissætn... Læs mere