Sponsoreret

tor, 04 aug 2022

Sådan kan du sikre området omkring din virksomhed

Sådan kan du sikre området omkring din virksomhed

Denne artikel er sponsoreret.

Det kan være svært at holde øje med hele matriklen, særligt hvis virksomheden fylder et større areal. Derfor er det en god idé at opsætte nogle elementer, som kan virke præventive overfor ubudne gæster. Der findes en række forskellige løsninger, som kan anvendes sammen eller hver for sig, alt efter hvordan virksomhedens nuværende situation ser ud.

Ofte er det små ting, som kan gøre forskellen. Særligt belysning har stor indflydelse på, hvor let et mål en given virksomhed er, over for indbrudstyve. De fleste indbrudstyve vil formentligt foretrække at arbejde i mørke, så de er sværere at se. Du kan derfor opsætte præventiv belysning som kan virke afskrækkende.

Ideer til præventive løsninger mod ubudne gæster

For at sikre virksomhedens værdigenstande, er det vigtigt at sikre virksomhedens ejendom mod indbrud. Det er altid en god ide at anvende almindelig tyverisikring i form af alarm og videoovervågning. Hvis du allerede har styr på denne del af ejendommens udendørs arealer, kan du med fordel kigge på udendørsarealet.

Et af de mest populære og præventive råd til at mindske interessen fra ubudne gæster, er kraftig belysning. LED lyskilder kan skabe en kraftfuld belysning når mørket falder på, og fås med og uden automatiske sensorer som tænder lyset ved bevægelse. Hvis du ønsker at undersøge hvilke muligheder der findes for denne type belysning, kan du tage et kig på https://www.plusled.dk/lamper/led-projektorer.html.

Hvis man på forhånd kan gøre det mindre attraktivt at bevæge sig i og omkring virksomhedens ejendom om natten, kan man ofte afskrække de fleste indbrudstyve. Det øger nemlig sandsynligheden for at blive set og opdaget markant, hvis matriklen er godt belyst.

Så kan du mindske risikoen for en træls overraskelse, og minimere risikoen for indbrud. Det er frustrerende at være genstand for denne type forbrydelse, hvor man ofte mister ting man har brug for eller holder af. Derfor kan det godt svare sig at gøre en ekstra indsats for at mindske denne risiko.

Hav styr på forsikringen hvis uheldet er ude

Den lovpligtige arbejdsskadeforsikring, som dækker virksomhedens medarbejdere hvis de kommer til skade i forbindelse med udførelsen af deres arbejde, er velkendt i langt de fleste virksomheder. Dog kan man ofte glemme de resterende forsikringer, som ikke altid er lovpligtige.

For at sikre dit inventar, såsom varer, computere og maskiner ved brand, vandskader og tyveri, er det vigtigt at der tegnes en løsøreforsikring. Hvis du syntes at løsøre er et lidt specielt begreb, så kan du sammenligne denne type forsikring, med den indboforsikring du ofte finder i private hjem. Her er der blot tale om virksomhedens indboforsikring, som dækker virksomhedens inventar som i stedet kaldes for løsøre.

Læs andre artikler om erhverv her.

Andre læser også

Russisk politi anholder over 130 efter Navalnyjs begravelse Der er foretaget anholdelser i 19 byer i Rusland efter oppositionsleders begrave... Læs mere
USA vil kaste nødhjælp ned over Gaza med fly USA arbejder fortsat på en våbenhvile, så der kan køres nødhjælp ind i Gaz... Læs mere
Dansk ambassadør: Enormt sikkerhedsopbud ved Navalnyjs begravelse Der var et enormt sikkerhedsopbud ved Navalnyjs begravelse, siger dansk ambassad... Læs mere
Elon Musk sagsøger OpenAI og Sam Altman Sam Altman stiftede i 2015 OpenAI med blandt andre Elon Musk. OpenAI skulle vær... Læs mere
Christian Falck Wolff vinder Årets Pressefoto med billede fra tyske Lützerath Et billede, hvor betjente bevogter området omkring en kulmine i Lützerath, er ... Læs mere