Donald Trump er til stede tirsdag i retten i New York. Trump får bøde for stødende udsagn om mulige vidner i retssag Donald Trump skal betale 9000 dollar i bøde for opslag på sociale medier under retssag om tys-tys-penge.
Netanyahu og Biden drøftede søndag også en øgning af den humanitære hjælp, der kommer ind i Gazastriben. (Arkivfoto). Biden tilkendegiver klar holdning til angreb på Rafah Søndag har Biden og Netanyahu talt sammen, hvor Biden gentog sin holdning til muligt israelsk angreb på Rafah.
Præsident Joe Biden griner her af en vits, som middagens toastmaster, Colin Jost, der til dagligt er vært på programmet "Saturday Night Live", har fortalt ham. Biden om alderstema i valgkamp: Jeg stiller op mod en seksårig Joe Biden fortæller vits om Donald Trump til den årlige korrespondentmiddag for pressen i Det Hvide Hus.
Under valgkampen i 2020 mødtes Joe Biden og Donald Trump i to tv-dueller. Præsident Joe Biden siger i et interview fredag, at han "med glæde vil stille op til en tv-debat med Donald Trump", men at han ikke ved, hvornår det vil ske. Biden: Jeg vil med glæde møde Trump i tv-debat Udtalelserne om en eller flere tv-dueller er de hidtil mest klare fra den amerikanske præsident.
Et foto offentliggjort af den ungarske regering efter Ungarns premierminister, Viktor Orbán (tv), i marts mødtes med Donald Trump i dennes bolig Mar-a-Lago i Florida. Trump lover i videoen, at han igen vil søge et tæt forhold til Orbán, når han bliver genvalgt som USA's præsident. Trump hylder Orbán og lover tæt samarbejde som genvalgt præsident Ungarns premierminister er en storslået mand, siger Trump. Men USA's nuværende regering og EU er helt uenige.
Donald Trumps dom lyder, at den tidligere præsident skal betale 83,3 millioner dollar i erstatning for æreskrænkelser til forfatteren E. Jean Carroll. (Arkivfoto). Dommer afviser at annullere Trumps dom i sag om æreskrænkelser Tidligere præsident Trump skal betale 83,3 millioner dollar i erstatning for æreskrænkelser til forfatter.