ons, 20 mar 2024

Lokal bankdirektør politianmeldt efter at have stjålet fra kunder

Afdelingsdirektør i lokal bank i Bramming har haft taget penge fra kunders konti samt overtrådt interne regler. (Arkivfoto).
Mads Nissen/Ritzau Scanpix Afdelingsdirektør i lokal bank i Bramming har haft taget penge fra kunders konti samt overtrådt interne regler. (Arkivfoto).

Skjern Bank har bortvist og politianmeldt en mangeårig afdelingsdirektør i bankens filial i Bramming, efter at direktøren har haft stjålet fra kunders konti.

Det skriver JydskeVestkysten og TV 2.

Administrerende direktør i Skjern Bank Per Munck siger, at han endnu ikke ved, hvor mange penge der er tale om.

Berigelsen fra kundernes konti blev opdaget ved en intern undersøgelse i banken i sidste uge.

- Det er dybt trist. Det er personligt trist for hans vedkommende. Hans karriere er ødelagt nu. Men det er også ærgerligt for os, at en tæt medarbejder har vist sig ikke at være den tillid værdig, som man har vist vedkommende, siger Per Munck til TV 2.

Han understreger, at banken lover at kompensere alle kunder, som afdelingsdirektøren, der har været ansat i banken i 13 år, har stjålet fra.

Derudover fremgår det også af en pressemeddelelse fra banken, at afdelingsdirektøren også har overtrådt interne regler. Hvilke der er tale om er ikke oplyst.

Det skriver JydskeVestkysten, der yderligere tilføjer, at det var i forbindelse med bankens rutinekontrol, at man kunne se, at noget var galt.

Her lyder det fra Per Munck, at han håber, tingene hurtigst muligt kan blive udredt og afsluttet.

På nuværende tidspunkt sidder revisorer og flere andre og er i gang med at undersøge omfanget af sagen.

Alle berørte kunder vil hurtigst muligt blive identificeret og godtgjort økonomisk.

- Vi vil selvfølgelig gerne høre fra kunderne, hvis de har oplevet noget usædvanligt. Ellers fortsætter alt i banken, som det plejer, lige bortset fra at vi er en person mindre, siger den administrerende direktør til JydskeVestkysten.

Kilde: /ritzau/

Andre læser også

Bødskov vil undgå containerkirkegårde i havet med skærpede krav Før jul tabte et Mærsk-skib 46 containere i Nordsøen. Nu vil erhvervsminister... Læs mere
Fem milliarder skattekroner er på vej tilbage til boligejere I alt 11,3 milliarder kroner skal retur til boligejere, der har betalt for meget... Læs mere
Finsk selskab vil overtage Topdanmark Det finske forsikringsselskab Sampo har fremlagt et tilbud om at købe alle akti... Læs mere