Bøger

man, 08 nov 2021

Vi anbefaler bogen 'Ledelse på afveje ' til ledere

Vi anbefaler bogen 'Ledelse på afveje ' til ledere

Denne artikel indeholder affiliate links.

'Ledelse på afveje' er en bog der overordnet handler om konsekvenserne omkring dårlig ledelse. Bogen henvender sig især til ledere, men også studerende, som kan få et tankevækkende indblik i hvad der egentlig sker ved dårlig ledelse, og når magt og indsigt skilles ad.

De to forfattere skriver bl.a., at det efterhånden er blevet normalt, at både danske og internationale virksomheder opruster mere og mere i deres ledelse, og dette giver flere og flere beføjelser. Dette gør, at man distanceres og isoleres fra medarbejdere og virksomhedens daglige drift. Hvis indsigten og magten i en virksomhed langsom skilles ad, kan det nemlig få katastrofale følger.

I bogen får man et indblik i hvad man kan stille op som medarbejder, når det er den dårlige ledelse, som egentlig udgør en virksomheds problemer? Det kan være svært, når man som almindelig ansat skal have kontakt til ledelsen, og i denne bog belyses netop denne uheldige tendens i moderne ledelse. I moderne ledelse kan der nemlig opstå utilsigtet svækkelse på en virksomheds kernekompetencer, da man ikke har et kendskab til den daglige drift og medarbejdernes reelle udfordringer.

'Ledelse på afveje' er skrevet af Jep Loft og Peter Harder.

Jep Loft

Jep Loft er uddannet cand.scient. i matematik og datalogi. Dertil har Jep Loft en fortid i A.P. Møller - Mærsk med chefstillinger i Egypten, USA Venezuela og Danmark. Jep Loft gik på pension tilbage i 2018, men er fortsat aktiv som forfatter.

Peter Harder

Peter Harder har en baggrund som professor i engelsk på Københavns Universitet. Peter Harder har gennem årene skrevet flere forskellige formidlende bøger, og har deltaget aktivt i offentlige og interne diskussioner om universiteternes udvikling. Peter Harder er også pensioneret, men er fortsat aktiv som forfatter.

Fakta om bogen 'Ledelse på afveje'

Udgivelsesdato: 09-02-2021ISBN13: 9788712062790Forfattere: Jep Loft & Peter HarderOriginalsprog: Dansk

Ledelse på afveje - Når magt og indsigt skilles ad af Jep Loft & Peter Harder

Ledelse på afveje - Når magt og indsigt skilles ad af Jep Loft & Peter Harder

Vi anbefaler bogen 'Ledelse på afveje' fra Peter Harder og Jep Loft. Bogen er relevant for alle type ledere, og kan skabe en forståelse af konsekvenserne ved dårlig ledelse. Hvis du ønsker at købe bogen, så kan du klikke på knappen herunder.

Vi har også skrevet andre artikler om bøger der handler om ledelse. Vi har bl.a. anbefalet en bog der hedder ‘Håndbog for ledere’. Læs mere her.

Andre læser også

Frederiksen satser på snarlig aflivning af rygter om EU-job Mette Frederiksen (S) mødes mandag med EU-regeringschefer. Hun håber på hurti... Læs mere
Bødskov vil undgå containerkirkegårde i havet med skærpede krav Før jul tabte et Mærsk-skib 46 containere i Nordsøen. Nu vil erhvervsminister... Læs mere
Fem milliarder skattekroner er på vej tilbage til boligejere I alt 11,3 milliarder kroner skal retur til boligejere, der har betalt for meget... Læs mere