Danish Crown meddelte for nylig, at man lukker slagteriet i Ringsted, fordi antallet af grise, der sendes til slagtning i Danmark, er faldende. (Arkivfoto). Renter og pølsetarme presser slagterigigants overskud Danish Crown går en smule tilbage på bundlinjen i halvårsregnskab, hvor driftsindtjeningen stiger.
En ny emballageforordning fra EU betyder pant på tyske dåser inden for en overskuelig årrække. Det har et miljøsigte, men vil også give penge i statskassen, kan skatteminister Jeppe Bruus berette om med nye tal. (Arkivfoto). Pant på tyske dåser kan sende 120 millioner i statskassen årligt Ministerium anslår, at der vil blive købt cirka 60 millioner flere liter sodavand i Danmark efter nye regler.
Royal Unibrew tapper og sælger i forvejen Pepsi i Danmark og fem andre lande. Nu følger Belgien og Luxembourg efter. (Arkivfoto). Royal Unibrew skal sælge Pepsi i Belgien og Luxembourg Dansk bryggeriselskab har indgået franchiseaftale med Pepsico, der både omfatter tapning og salg.
Auktionshuset Lauritz.com gik konkurs i sommeren sidste år efter løbende at have udskudt tilbagebetalinger til kunder. Tidligere i maj indstillede kuratorerne til skifteretten, at fire forhenværende medlemmer af ledelsen idømmes konkurskarantæne. Den indstilling har skifteretten valgt at følge. (Arkivfoto). Skifteret giver grønt lys til sag om konkurskarantæne i Lauritz.com-sag Kuratorer vil have tidligere topfolk i Lauritz.com idømt konkurskarantæne. Skifteret følger indstillingen.
Det amerikanske medicinalselskab Eli Lilly har fået sin diabetesmedicin godkendt i Kina. Novo Nordisk er i forvejen tungt til stede på det kinesiske marked. (Arkivfoto). Novos populære diabetesmiddel kan få konkurrence i Kina Novo Nordisk-middel solgte for 4,8 milliarder kroner i Kina i 2023. Nu er konkurrent på vej ind på markedet.
Karen Frøsig, administrerende direktør for Sydbank, glæder sig over købet af Coop Bank. (Arkivfoto). Sydbank overtager 100 procent af Coop Bank Sydbanks køb af Coop Bank står til at have en værdi af 345 millioner kroner, oplyser førstnævnte.