Kong Frederik og dronning Mary skal på statsbesøg til Sverige i begyndelsen af maj. Herefter går turen til Norge, Grønland og Færøerne. Her ses kongeparret til åbning af udstillingen "Frederik 10. - Konge af i morgen". Kongeparret skal mødes med svensk statsminister under statsbesøg Dronning Mary og kong Frederik skal på et todages statsbesøg i Sverige. Det er parrets første statsbesøg.
Britiske prins Harry lancerede Invictus Games i 2014. Her ses han til stævnet i Düsseldorf sidste år. Harry sætter kursen mod London for at markere Invictus-jubilæum Prins Harry vil i begyndelsen af maj deltage i ceremoni, der markerer jubilæum for stævne, han selv stiftede.
Storbritanniens kong Charles genoptager en begrænset del af sine offentlige forpligtelser i næste uge, efter at læger har meldt ud, at de "er meget opmuntrede" over fremskridtene i hans kræftbehandling. Kong Charles genoptager dele af sine forpligtelser Kongens første forpligtelse sammen med dronning Camilla bliver besøg i et kræftbehandlingscenter tirsdag.
Kong Frederik ved åbningen af DMJX i København april 2024. Kong Frederik skal deltage i en åbningsceremoni på Mozarts Plads, når fem nye metrostationer åbner 22. juni. (Arkivfoto). Kong Frederik skal åbne den nye metro til Sydhavn og Valby Efter knap seks års anlægsarbejde er fem nye metrostationer klar til at åbne 22. juni. Kong Frederik deltager.
Her ses påfugletæppet, som det står nu. Det nye tæppe, der er designet af dronning Margrethe, har endnu ikke set dagens lys i Tivoli. Det bliver afsløret i forbindelse med Pantomimeteaterets 150-års-fejring 8. maj. (Arkivfoto). Dronning Margrethe har designet historisk påfugletæppe i Tivoli Grønne, lilla og blå farver er håndmalet på Pantomimeteaterets nye fortæppe i Tivoli, der afsløres 8. maj.