Krimi

tir, 30 apr 2024

14-årig dreng er død efter overfald med sværd i London

Britisk politi taler med folk i området, efter at en mand med sværd angreb flere i London.
Jordan Pettitt/Ritzau Scanpix Britisk politi taler med folk i området, efter at en mand med sværd angreb flere i London.

En 14-årig dreng er død, efter at en mand overfaldt og sårede flere personer med sværd tirsdag i London. Fire andre personer blev såret.

Det oplyser britisk politi tirsdag eftermiddag ifølge Reuters.

Tidligere på dagen oplyste politiet, at det var en 13-årig dreng, der var afgået ved døden. Men drengen var altså 14 år.

- Han blev bragt på hospitalet og døde kort herefter, sagde polititalsperson Stuart Bell tidligere om drengen på et pressemøde ifølge Sky News.

Den tilbageholdte er en 36-årig mand, som blev anholdt på gerningsstedet og er i politiets varetægt.

Fem personer blev ifølge britiske redningstjenester bragt på hospitalet efter overfaldet, som fandt sted nær Hainault-metrostationen i det østlige London.

Hændelsen "lader ikke til at være terrorrelateret", skrev politiet tidligere. Der menes ikke at være en fortsat trussel mod offentligheden.

- Vi blev tilkaldt kort før klokken 07.00 til meldinger om et køretøj, der var kørt ind i et hus i Thurlow Gardens-området, skrev politiet.

- Der var meldinger om folk, der var blevet stukket ned.

- På nuværende tidspunkt forstår vi det sådan, at den mistænkte angreb personer i offentligheden og to betjente, stod der i meddelelsen.

Ifølge polititalsperson Stuart Bell er politiet i den meget tidlige fase af efterforskningen. Det antages ikke, at der er tale om et "målrettet angreb".

De to sårede betjente har "væsentlige skader".

- Begge skal opereres, men vi tror på dette tidspunkt ikke, at tilstanden er livstruende, siger han.

Heller ikke de to andre sårede vurderes at være i livsfare.

Et vidne sagde ifølge avisen The Telegraph, at vedkommende så en mand "løbe omkring med et samuraisværd".

Ifølge vidnet stak manden med sværdet flere personer efter at have "kørt sin varevogn ind i et hus".

Polititalsperson Ade Adelekan sagde tidligere tirsdag, at hændelsen må have været "skræmmende" for de involverede.

- Jeg ved, at samfundet vil føle sig chokeret, sagde talspersonen.

- Vi tror ikke, at der er nogen vedvarende trussel mod offentligheden.

Kilde: /ritzau/

Andre læser også

Den japanske yen er på laveste niveau i 33 år En svag japansk økonomi betyder, at den japanske yen har mistet en tredjedel af... Læs mere
Nedskrivninger på dansk brevforretning giver minus i PostNord PostNord opnåede et driftsresultat på minus 463 millioner svenske kroner i and... Læs mere
Aktiesparekontoen er mere populær end nogensinde Rekordmange har i år oprettet en aktiesparekonto. Det samlede antal er på vej ... Læs mere
Netflix trækker otte millioner nye kunder ind i butikken Kvartalsregnskab fortæller, at Netflix nu har i alt 277,7 millioner abonnenter.... Læs mere
Rockwool opjusterer forventninger efter godt kvartal Rockwool oplever vækst og godt salg på flere markeder, herunder i Nordamerika ... Læs mere