Krimi

lør, 27 apr 2024

Irakisk influencer kendt for dansevideoer dræbt i Bagdad

Den irakiske influencer Om Fahad var kendt for at lægge dansevideoer ud på TikTok. Fredag blev hun skudt og dræbt foran sit hjem i Bagdad. (Arkivfoto).
Hussein Faleh/Ritzau Scanpix Den irakiske influencer Om Fahad var kendt for at lægge dansevideoer ud på TikTok. Fredag blev hun skudt og dræbt foran sit hjem i Bagdad. (Arkivfoto).

En kvindelig irakisk TikTok-influencer er blevet skudt i sin bil uden for sit hjem i Iraks hovedstad, Bagdad.

Det skriver Sky News og flere andre medier.

Kvinden gik på TikTok under navnet Om Fahad og var kendt for at lægge videoer ud, hvor hun dansede i tætsiddende tøj. Hendes profil har en knap en halv million følgere.

Kvindens drabsmand var angiveligt ved at levere mad til en adresse i nærheden af Om Fahads hjem fredag, da han så hende i bilen og skød hende.

Sky News Arabia har offentliggjort en video af drabet på TikTok. Her ses en person løbe meget hurtigt hen til en bil, åbne passagerdøren, affyre adskillige skud mod førersædet og derefter løbe væk igen.

Om Fahads seneste video blev lagt ud på TikTok søndag. Her ses Om Fahad posere i pink tøj foran et spejl.

Kvinden hedder i virkeligheden Ghufran Sawadi.

Hun blev sidste år idømt en fængselsstraf på seks måneder for at dele videoer, som ifølge retten indeholdt "uanstændig tale, der underminerer blufærdigheden og den offentlige moral".

Kilde: /ritzau/

Andre læser også

Frederiksen satser på snarlig aflivning af rygter om EU-job Mette Frederiksen (S) mødes mandag med EU-regeringschefer. Hun håber på hurti... Læs mere
Bødskov vil undgå containerkirkegårde i havet med skærpede krav Før jul tabte et Mærsk-skib 46 containere i Nordsøen. Nu vil erhvervsminister... Læs mere
Fem milliarder skattekroner er på vej tilbage til boligejere I alt 11,3 milliarder kroner skal retur til boligejere, der har betalt for meget... Læs mere