Nyheder

ons, 24 apr 2024

Serie-iværksættere vil tage kampen op mod dårlige færdigretter

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Det er de to serieiværksættere Kasper Bladt-Laursen og Oliver Christopher Hansen, der står bag det nye koncept.

Efter at have startet og solgt Citat-Plakat.dk har de to unge iværksættere kastet deres energi på at forandre markedet for færdigretter. Det vil de gøre med konceptet MaetMeals.dk.

"Vi sælger rigtig mad, der kan tilberedes på fem minutter," forklarer Kasper Bladt-Laursen, der sammen med sin partner i Voksevaerket.dk står bag konceptet. "Hele idéen er at skabe nogle måltider af høj kvalitet, som man kan gøre klar på kort tid. Det var noget, vi selv manglede til f.eks. vores frokostpauser."

I samarbejde med Frimanns Gourmet er der skabt en serie af retter, som helst skal falde i god smag hos de fleste.

"Det er retter med meget smag, hvor man kan mærke, at kvaliteten er langt højere end de typiske færdigretter," fortæller Oliver Christopher Hansen. "Det stiller nogle krav til både nedfrysninger, pakningen og logistikken. Derfor er vi startet i Næstved, men er allerede nu ved at gøre klar til at udvide til Køge."

Stor succes i Næstved

I Næstved, der er virksomhedens hjemmebane, er konceptet kommet rigtig godt fra start.

"Vi kan faktisk ikke følge med lige nu," fortæller Kasper. "Vores kapacitet skal udvides inden vi siger ja til flere kunder, ligesom vi skal have styr på vores pakning og logistik. Derefter gør vi klar til at indtage flere byer. Der er solgt mere end 2.000 retter."

Ifølge de to ejere er kundernes reaktioner meget positive.

"Det er kun positive tilbagemeldinger, vi har fået. De kunder, der har meldt tilbage, fortæller os, at retterne er velsmagende og lækre. Så vi har helt sikkert fat i noget," siger Oliver. "Her i starten har vi udviklet seks forskellige retter, men vi er snart klar med flere retter, så vores kunder kan udvide antallet af favoritretter.

Next stop Køge

Så snart der er helt styr på produktionen, så rykker MaetMeals.dk videre til Køge.

De to iværksættere er helt sikker på, at startproblemerne med produktion, pakning og logistik snart er løst, så de kan tilbyde deres produkt til flere.

"Vi regner med, at vi kan tilbyde vores retter i Køge og opland allerede i juni," fortæller Kasper Bladt-Laursen. "Dernæst afhænger det meget af vores logistik, hvilken by, vi efterfølgende vil gå ind i."

Andre læser også

Rockwool forventer bedre år efter fart på salg til erhvervsbyggeri Rockwool forventer nu fremgang i 2024 efter bedre salg end ventet i årets førs... Læs mere
Nik og Jay øger millionindtægt gennem selskab Hitmagerne Nik og Jay leverede et overskud på 10,8 millioner kroner i 2023 genn... Læs mere
Novonesis fastholder sine forventninger efter kæmpefusion Organisk vækst i Novonesis er fire procent i første kvartal. I 2024 forventes ... Læs mere