Verdenshandlen faldt i 2023, men er i bedring i år. (Arkivfoto). Organisation venter bedring i verdenshandlen efter fald i 2023 Verdenshandelsorganisationen ser gode takter, men advarer om globale stridigheder og fragmentering.
Højere end ventet inflation i USA kan forsinke den længe ventede rentenedsættelse fra den amerikanske centralbank, mener økonomer. (Arkivfoto). Økonom: Skuffende inflation i USA taler imod snarlig rentesænkning Inflationen i USA lød på 3,5 procent på årsbasis i marts. Det er højere end ventet ifølge økonom.
Reddit er et af verdens største onlinefora. (Arkivfoto). Reddit søger om børsnotering på New York Stock Exchange Reddit har torsdag indgivet en begæring om at blive børsnoteret under navnet RDDT på New York Stock Exchange.
For første gang i over ti år falder lejlighedssalget i januar. (Arkivfoto). For første gang i over ti år faldt lejlighedssalget i januar Skatteændringer på boligmarkedet har gjort ondt på salget af ejerlejligheder i januar, viser nye tal.
Ved en afgift på 750 kroner per ton drivhusgas vil omstillingen blive billigst for danskerne. Vismand: Dyreste afgift på landbruget er billigst for resten af landet Miljøøkonomisk vismand Lars Gårn Hansen anbefaler, at regeringen pålægger landbruget CO2-afgift på 750 kroner.