Pressemeddelelse

man, 04 sep 2023

Andelskassen henter ny erhvervschef

Andelskassen henter ny erhvervschef

Pressemeddelelse

1.9.2023 | Danske Andelskassers Bank A/S

Christian Olsen er ansat som ny erhvervschef i Andelskassen i Odense. Her skal han sammen med centerdirektør Jan Hansen stå i spidsen for at videreudvikle erhvervsafdelingen sammen med kollegerne.

Christian Olsen kommer med solid erfaring fra bankverdenen og stort lokalkendskab, og han ser frem til sin nye rolle i Andelskassen.

”Andelskassen er kendt for sin ordentlighed og gode, langvarige relationer. Her er orden i penalhuset, og kunderne kan forvente hurtige svar og et tæt samarbejde med os som deres økonomiske sparringspartner. Det gør, at vores erhvervskunder kan koncentrere sig om deres virksomheder,” siger Christian Olsen.

Med mere end 12 års erfaring som erhvervsrådgiver ved Christian, hvad han taler om. Christian kommer senest fra en stilling i Nordfyns Bank i Odense, hvor han har arbejdet de sidste seks år. Tidligere har han i en årrække arbejdet i Nykredits afdeling i Odense og Sydbanks afdelinger i Kolding og Aarhus.

Han er drevet af de gode, langvarige relationer og af at være en kompetent medspiller i udviklingen af en virksomhed.

”Jeg synes, det er spændende at medvirke til at få ting til at lykkes, og så kan jeg godt lide dynamikken i en virksomhed. Her spiller de langvarige relationer en vigtig rolle, for gennem tæt dialog, gensidig tillid og et godt samarbejde kan jeg medvirke til at gøre en forskel for virksomhedernes drift og vækst,” siger Christian.

Med skiftet til Andelskassen ser 36-årige Christian også frem til at blive en større del af det strategiske arbejde for Andelskassen i Odense.

”Vi ligger centralt placeret i TBT Tower og er en del af byens pulserende liv. Det motiverer mig at blive en del af Andelskassens motorrum, hvor jeg i større grad bliver en del af de strategiske overvejelser og vil være med til at sætte retningen her i Odense. Jeg glæder mig til at bidrage til bankens udvikling sammen med mine kolleger - for her er masser af potentiale,” siger Christian.

Christian Olsen er født og opvokset i landsbyen Skallebølle, som ligger tæt på Vissenbjerg. Han bor nu i Odense-forstaden Skt. Klemens sammen med sin kæreste og deres tre drenge på 7, 4 og 1 år. I fritiden løber han halvmaraton og træner med på det lokale oldboyshold i fodbold.

Andre læser også

Løkke erkender at have gennemført skadelig politik for havmiljøet Lars Løkke foreslår redningsplan for havmiljøet i EU og erkender, at egen lan... Læs mere
Ryanair-topchef er klar til at sænke priser for at fylde fly Ryanair har tjent rekordmeget i 2023/2024. Sommerpriser er afhængige af bestill... Læs mere
Tidligere DF-profil vil i byrådet i Kolding for partiet Moderaterne Vi flytter os alle sammen gennem livet, siger Jørn Dohrmann, der har skiftet DF... Læs mere
Nyt lavpunkt: Venstre får laveste Voxmeter-måling hidtil I en ny meningsmåling, Voxmeter har foretaget for Ritzau, står Venstre til at ... Læs mere
Minister vil gøre landbrugsjord til skov som en del af trepart Klimaminister Lars Aagaard (M) vil slå to fluer med et smæk, når landbrugets ... Læs mere