Pressemeddelelse

man, 08 apr 2024

CEJ indgår samarbejde med ejendom.com

Foto: eget

Digitalisering, gennemsigtighed og måden vi deler og arbejder med bygningsdata skal ændres, hvis vi skal træffe de rigtige økonomiske og bæredygtige beslutninger sammen med vores kunder. Derfor har en af de største ejendomsadministrationsselskaber, CEJ Ejendomsadministration, indgået samarbejde med ejendom.com.

Gennem det nye samarbejde får CEJ’s medarbejdere adgang til en digital platform, der tilbyder fuld funktionalitet over bygningsdata og måden man foretager bygningssyn, vurderinger, anbefalinger og budgetteringer for ejendomme. Ligeledes kan CEJ’s kunder nemt få adgang til alle oplysningerne om deres portefølje og sammenkoble vedligeholdelsesplanen med de tekniske observationer og anbefalinger fra CEJ via et login. Det gør, at CEJ kan generere investeringsplaner, der både på kort og lang sigt giver svar på, hvordan man optimerer på både energi, miljø og økonomi.

Christian Overgaard, teknisk chef, CEJ, fortæller:

Vi har været i en god og grundig dialog med både ejendom.com og vores kunder omkring mulighederne inden for området med drift og vedligehold. Her ønsker vi at fastholde vores fokus på kvalitet og evne i at skabe værdi for både vores medarbejdere og kunder. Her passer ejendom.com rigtigt godt ind, og vi glæder os til et langt og godt samarbejde herfra.

Tillid til startup fra en af de største administrationsselskaber

CEJ er blandt de største ejendomsadministrationsselskaber og leverer på kvalitet, stabilitet og evne til at skabe værdi for sine medarbejdere og kunder. Det er med til at bidrage til deres fremgang gennem de sidste mange år. Kombinationen af branchens højeste kundetilfredshed og deres stabile medarbejderstab har været omdrejningspunkt for CEJ og i deres arbejde med at administrere en portefølje på omkring 1.600 ejendomme for både private foreninger og investorer i hele Danmark.

Tomas Zhang Mathiesen, adm. direktør, ejendom.com uddyber betydningen af samarbejdet med CEJ som startup:

Der bliver ikke skabt mange arbejdspladser i Danmark, hvis ikke de store virksomheder udviser tillid og inviterer startups til at byde ind, og her er CEJ med til at gøre en stor forskel i at tiltrække nye it-talenter, skabe arbejdspladser og drive digitaliseringen i branchen i fællesskab. Vi er meget stolte over dette samarbejde, og vi glæder os til at være en del af CEJ’s digitaliseringsrejse samt bidrage med vores tekniske kompetencer.

Første skridt i samarbejdet er allerede i gang, hvor en række medarbejdere, foreninger og kunder vil få glæden af platformen og de underliggende data i samspil med CEJ’s faglighed. Derefter er planen, at ejendom.com skal kunne tilbydes til alle CEJ’s kunder.

Andre læser også

Trods erkendelse og ekstra penge står regeringen fast på store bededag Statsminister erkender, at hun undervurderede modstand mod store bededag, men vi... Læs mere
Salget af børneudstyr får Røde Kors’ genbrugsforretning til at vokse I 2023 havde Røde Kors Genbrug en indtjening på 107 millioner kroner. Det er i... Læs mere
Mette F.: Ukraine kan bruge danske våben på russisk territorium Våben, som Danmark har doneret til Ukraine, må bruges på russisk jord, hvis d... Læs mere
Medie: Siemens overvejer at fyre 550 i Danmark Ifølge Bloomberg News har Siemens Gamesa planer om en større fyringsrunde, der... Læs mere