Pressemeddelelse

fre, 14 jul 2023

Emirates Group øger rekrutteringen globalt og forbereder sig på markant vækst

Emirates Group øger rekrutteringen globalt og forbereder sig på markant vækst

Pressemeddelelse

13.7.2023 13:50:42 CEST | Emirates

Emirates Group forbereder sig på en markant vækst i den kommende tid ved at igangsætte en ambitiøs global talentjagt. Koncernen søger kabinepersonale, piloter, ingeniører, it-professionelle og kundeservicemedarbejdere til både luftfartsselskabet Emirates og søsterorganisationen dnata.

På trods af et globalt udfordret arbejdsmarked sluttede Emirates Group sit regnskabsår den 31. marts med mere end 102.000 ansatte, efter at have budt hele 17.160 nye kollegaer velkommen til organisationen i løbet af året.

Oliver Grohmann, Senior Vice President Human Resources hos Emirates Group, siger om væksten i antal ansatte: "Emirates Group har opbygget et ekstraordinært ry som en god arbejdsgiver og som en banebrydende kraft inden for luftfart. Folk stræber efter at være en del af koncernens ambitiøse vækst samt at arbejde og bo i Dubai, en af verdens mest sikre og dynamiske kosmopoler. I det seneste regnskabsår modtog vi globalt set omkring 2,7 millioner ansøgninger til jobs på tværs af organisationen. Vi bruger de nyeste teknologier, såsom digital evaluering, kunstig intelligens og andre førsteklasses rekrutteringssystemer til at shortliste, udvælge og svare kandidaterne på den mest rationelle og effektive måde. Vores fokus er på at rekruttere de bedste talenter, de skarpeste hjerner og dem, der er bedst egnede til de forskellige stillinger, og som vil være med til at understøtte og drive vores fremtidige vækst og ekspansion."

Den aktuelle opfordring til kabinepersonale og piloter om at søge ind hos Emirates og dnata kommer på et af de mest spændende tidspunkter i Emirates' historie – et år med rekordgode økonomiske resultater, forventet kraftig vækst, udvidelse af rutenettet, nye Airbus A350 og Boeing 777-X fly som ventes leveret i 2024, et rejsemarked i vækst og generelt optimistiske udsigter.

Kabinepersonale

Emirates arrangerer både åbent hus-arrangementer og rekrutterings-events, der kun er for inviterede, over hele verden, og luftfartsselskabet besøger hundredvis af byer året rundt, i jagten på de dygtigste talenter. Rekrutteringsprocessen er omhyggeligt designet til at kunne gennemføres på én dag, og kandidater får svar inden for 48 timer efter vurderingen.

Som en del af verdens største internationale luftfartsselskab har Emirates kabinepersonale fra mere end 140 lande, og de kan servicere selskabets passagerer på 130 forskellige sprog. Er man interesseret i jobbet som kabinepersonale kan man tjekke rekrutteringsteamets kalender på emiratesgroupcareers.com, og samtidig se arbejdsforhold og krav samt ansøge.

Piloter

Emirates afholder en række åbne dage for at rekruttere piloter i Storbritannien og Irland – Dublin, Manchester, London Gatwick og London Stansted i august, senest har rekrutteringsteamet besøgt Budapest, Madrid og Lissabon i juni. Er man interesseret afholder Emirates et online informationsmøde den 19. juli kl. 11.00 dansk tid.

Emirates' piloter flyver en af verdens nyeste flåder, med 260 alle wide-body fly bestående af Airbus A380 og Boeing 777. Siden 2022 har flyselskabet budt velkommen til over 900 nye piloter på sine tre rekrutteringsprogrammer - Direct Entry Captains, Accelerated Command og First Officers.

A380 Direct Entry Captain: målrettet kaptajner med up-to-date erfaring med Airbus fly-by-wire wide body-fly så som A330, A340, A350 og A380.

Accelerated Command: for erfarne Airbus-kaptajner, som allerede flyver narrow body-fly på regionale ruter.

First Officer: for piloter, der har erfaring med fly med flere motorer, stor besætning og et gyldigt flytransport-pilotcertifikat (ATPL).

Øvrige jobs

Emirates og dnata søger også kandidater til en lang række andre jobfunktioner på landjorden. Det gælder både kundeservice, IT og mere end 400 ingeniører og teknikere til flyvedligehold.

Koncernens IT-team arbejder med B2C, B2B, supportfunktioner og drift for mere end 40 brands og virksomheder i Dubai og globalt. Teamet arbejder med avancerede værktøjer, teknologier og mønstre, herunder cloud-tjenester, robotteknologi, DevOps, biometri, web- og native mobiludvikling og moderne programmeringssprog.

IT-teamet introducerer løbende nye teknologier og applikationer til flyselskabernes drift, udvikler fleksible, brugervenlige brugergrænseflader, bruger dybdegående dataanalyse og implementerer maskinlæring og robotteknologi i samarbejde med brancheledere.

Emirates tilbyder en række fordele designet til, at medarbejdere og deres familier kan nyde et godt arbejdsliv som ansat i selskabet. Goderne inkluderer flybilletter med betydelig rabat til ansatte, familie og venner, konkurrencedygtig skattefri løn, bolig- og transportgodtgørelser, livsforsikring og sygesikring samt mulighed for bonus. Emirates Platinum-kortet tilbyder medarbejdere tusindvis af eksklusive tilbud og fordele hos hundredvis af butikker, fritidsaktiviteter, service- og hospitalityudbydere i både UAE og globalt.

Andre læser også

Frederiksen satser på snarlig aflivning af rygter om EU-job Mette Frederiksen (S) mødes mandag med EU-regeringschefer. Hun håber på hurti... Læs mere
Bødskov vil undgå containerkirkegårde i havet med skærpede krav Før jul tabte et Mærsk-skib 46 containere i Nordsøen. Nu vil erhvervsminister... Læs mere
Fem milliarder skattekroner er på vej tilbage til boligejere I alt 11,3 milliarder kroner skal retur til boligejere, der har betalt for meget... Læs mere