Pressemeddelelse

fre, 25 aug 2023

Fra praktikant til byggeleder

Louise Hjordrupg Nielsen er ansat som ny byggeleder hos Dansk Boligbyg Roskilde pr. 1. august 2023.

Pressemeddelelse

25.8.2023 | Dansk Boligbyg

Den 1. august er Louise Hjordrup Nielsen tiltrådt som byggeleder hos Dansk Boligbygs afdeling i Roskilde. Hun er et kendt ansigt hos Dansk Boligbyg og på byggepladsen Slagelse Kvægtorv, hvor vi opfører seniorboliger og et friplejehjem. Her har hun tidligere været praktikant.

For nogle år siden valgte Louise Hjordrup Nielsen at skifte retning i sin karriere og uddanne sig til bygningskonstruktør. Inden da havde hun taget en uddannelse inden for detailhandel og arbejdet for Dansk Supermarked og Coop. Hun havde også prøvet at arbejde med børn og unge som klubmedarbejder i flere forskellige junior- og ungdomsklubber. Men interessen for håndværk og byggeri trak i hende, og hun valgte at skifte spor og prøve noget helt andet.  

I sit nye job som byggeleder hos Dansk Boligbyg skal Louise Hjordrup Nielsen fortsat arbejde på byggepladsen på Slagelse Kvægtorv, hvor Dansk Boligbyg opfører seniorboliger og friplejehjemsboliger for OK Fonden. Hun har været tilknyttet projektet fra starten og har derfor et solidt kendskab til projektet, som hun glæder sig til at følge til dørs. 

”Det har været virkelig interessant at følge et byggeri fra første spadestik og til, at vi nu er i gang med at påsætte bygningselementerne. Jeg har lært meget af at følge processen og har fået udviklet mine kompetencer,” siger Louise Hjordrup Nielsen.

Netop det at kunne blive ved med at udvikle sine kompetencer er vigtigt for Louise Hjordrup Nielsen, og hun er glad for, at det også er en prioritet hos Dansk Boligbyg. Snart begynder hun på et kursus i arbejdsmiljøkoordinering, og hun vil derefter kunne være med til at optimere og opretholde sikkerheden på byggepladserne.

Det er dog ikke kun det fysiske arbejdsmiljø, som optager Louise Hjordrup Nielsen, også kommunikationen blandt de mange aktører på en byggeplads er et fokusområde for hende. Hun siger:

”Alle på en byggeplads har ret til at sige deres mening og få deres ideer og bekymringer hørt. Der er ikke nogen, som er vigtigere end andre. Det er min opgave som byggeleder at sørge for, at der er en god kommunikation blandt alle på byggepladsen, og at der bliver skabt gensidig respekt og tillid.”

Louise Hjordrup Nielsen er 40 år og bor i Korsør sammen med sin mand og to børn. Meget af fritiden går med at være sammen med familie og venner, men hun elsker også at udnytte Korsørs beliggenhed ved havet og gå lange ture på stranden.

Andre læser også

Antallet af unge uden job og uddannelse er stagneret 6,3 procent af de 15 til 24-årige havde hverken job eller uddannelse i 2023. De... Læs mere
Valgplakater fik kort levetid i København før gerningsmænd rev dem ned Der er tale om plakater fra partier som Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten, Mod... Læs mere
Messerschmidt vil forlade klimaloven i dag hvis ministeren ønsker det Hvis klimaminister Lars Aagaard er træt af DF i aftalen om klimaloven, er Messe... Læs mere
SF erkender: Plan om Kosovo-fængsel er en dårlig ide Forsøget på at leje fængselspladser i Kosovo er fortsat besværet, og nu er d... Læs mere
Partier opfordrer DF til at forlade klimalov efter trussel Dansk Folkeparti skal være velkommen til at forlade klimaloven, for de bidrager... Læs mere