Pressemeddelelse

tir, 22 aug 2023

Ny markedschef i OK Transport

Ny markedschef i OK Transport

Pressemeddelelse

22.8.2023 | OK

Claus Skipper bliver ny markedschef for transportområdet i OK. Den tidligere salgschef fra Continental kommer med stor erfaring fra transportbranchen. Han tager over for den mangeårige markedschef, Henrik Dehn, der dog fortsætter lidt endnu.

Claus Skipper er 1. juni tiltrådt som markedschef for transportområdet i OK. Indtil nu har han kørt tæt parløb med den afgående markedschef, Henrik Dehn, som officielt træder tilbage 1. september efter mere end 11 år som markedschef i OK.

”I OK er vi glade for at kunne byde Claus Skipper varmt velkommen. Vi ser ham som det perfekte match, så vi fortsat kan sikre en stærk, god og solid udvikling på transportområdet. Claus har bevist, at han kan skabe flotte resultater uden at gå på kompromis med medarbejdertilfredsheden og ikke mindst kundetilfredsheden, og derfor er jeg sikker på, at han er den rette til at løfte opgaven,” siger Claus Linnemann, OK’s markedsdirektør for erhvervsområdet.

”Der skal samtidig lyde en stor tak til Henrik Dehn, der igennem mere end 11 år har udviklet transportforretningen markant og sammen med sit team har skabt flotte resultater,” tilføjer han.

Fremtidens energiløsninger i fokus

I transportsektoren er der et stigende fokus på at implementere grønne og innovative løsninger for at imødekomme fremtidens transportbehov. Claus Skipper ser frem til at tage fat på udfordringerne sammen med sit nye team.

”Det er fantastisk at vende tilbage til energi- og transportsektoren, ovenikøbet til OK, som i dag er markedsleder på transportområdet, og Henrik Dehn har været god til at dele ud af sin erfaring og ekspertise i den første tid,” siger Claus Skipper og fortsætter:

”Fremtidens energiløsninger byder på en bred vifte af muligheder til transportkunderne, herunder e-mobilitet, hvilket jeg ser meget frem til at skulle lede OK ind i sammen med mine gode kolleger i OK Transport.”

Én af disse kolleger bliver Henrik Dehn, der imidlertid fortsætter i OK. Han skal i den kommende periode fokusere på OK’s introduktion af ladeløsninger til den tunge transport.

”Efter mere end 40 år i olie- og energibranchen er det tid til, at jeg lige så stille trækker mig tilbage for at fokusere på andre ting. Inden jeg trækker mig helt tilbage, ser jeg frem til at igangsætte OK’s introduktion af el-ladeløsninger til den tunge transport,” siger Henrik Dehn.

Til efteråret vil skiftet blive markeret med en officiel reception, hvor man kan sige farvel til Henrik Dehn og hilse på Claus Skipper.

Om Claus Skipper:

Claus har brugt størstedelen af sin karriere i transportbranchen og har derfor mange års erfaring fra flere forskellige transportvirksomheder, herunder Continental, Iveco Buses, Evobus og Shell. Claus er 47 år og bor sammen med sine to børn i Dragør. I sin fritid nyder han sit sommerhus i Nordjylland, hvor han også oprindelig stammer fra, og så er han desuden engageret i frivilligt arbejde i den lokale idrætsforening.

Andre læser også

Danmarks største forsvarsfirma øger salg og indtjening i konfliktår Terma løfter sløret for strategi med ambitionen om at fordoble omsætningen ov... Læs mere
Raoul Grünthal bliver formand i JP/Politikens Hus Lars Munch stopper som formand i JP/Politikens Hus efter få uger. Han bliver fo... Læs mere
Styrelse sender i maj endelige vurderinger for ejerlejligheder Det bliver første gang i cirka ti år, at landets ejere af cirka 300.000 ejerle... Læs mere
Stine Bosse vil erstatte den danske krone med euroen I en valgtest har Stine Bosse erklæret sig helt enig i at erstatte den danske k... Læs mere
Venstres formand vil bruge nyfundne penge på at sænke skatten Troels Lund Poulsen kan ikke forestille sig en aftale i regeringen om brug af r... Læs mere