Annonce

Annonce

Annonce

Trods modvind fra markedet: Solar er på vej mod næstbedste resultat i virksomhedens historie

Solars Core+strategi er en af drivkræfterne bag det stærke resultat
Solars Core+strategi er en af drivkræfterne bag det stærke resultat

Pressemeddelelse

Solars netop offentliggjorte Q2-regnskab viser, at virksomheden opretholder forventningerne til en samlet omsætning på 13,5 mia. kroner og en EBITDA på 900 mio. kroner i 2023, hvilket vil blive det næstbedste resultat i virksomhedens historie.

Torsdag morgen offentliggjorde sourcing- og servicevirksomheden Solar deres kvartalsregnskab for Q2. Her opretholdes forventningerne til både omsætning og EBITDA for 2023. Ses der bort fra engangspriseffekter er EBITDA-marginen sammenholdt med sidste år endda styrket.

”Vi havde forventet, at det ville blive et svært år på grund af markedssituationen, så derfor er det selvfølgelig meget tilfredsstillende, at vi kan levere et så stærkt resultat,” forklarer Jens Andersen, der er CEO i Solar-koncernen.

Solar lancerede i 2021 Core+ strategien, der i højere grad end tidligere fokuserer på Klima og Energi-segmentet, hvor virksomheden senest har investeret i ThermoNova, der producerer industrielle varmepumper.

”Vores strategi Core+ fortsætter med at levere stærke resultater. På trods af modvind fra markedet, så er vi på vej mod det næstbedste resultat i Solars 100-års historie, og det synes jeg er værd at bide mærke i,” forklarer CEO Jens Andersen.    

Om Solar

Solar er en førende sourcing- og servicevirksomhed inden for primært el, vvs, industri og klima- og energi. Solars hovedkontor er i Vejen, Danmark, og derudover er der datterselskaber i fem lande og omkring 3000 medarbejdere. Solar A/S er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen med den korte betegnelse SOLAR B og har været det siden 1953. I 2022 var omsætningen tæt på 13,9 milliarder danske kroner.

Annonce

Annonce

Annonce

})