Sponsoreret

søn, 27 aug 2023

Essentielle ting at have på byggepladsen

Skal du i gang med et større byggeprojekt? Hvis du skal befinde dig på en byggeplads over længere tid, så er det vigtig at sikkerheden er i orden. 

Det er også vigtigt, at du overholder alle de forskrifter, som følger med, når man arbejder på en byggeplads. 

I denne artikel har vi lavet en kort liste over, hvad du skal huske.

Dit beskyttelsesudstyr

Beskyttelsesudstyr er alfa og omega for, om den daglige gang på byggepladsen foregår uden ulykker. 

I skal huske hjelme, sikkerhedsbriller, høreværk, sikkerhedshandsker og sikkerhedssko. 

Det er også vigtigt at iføre sig arbejdstøj, som beskytter mod slag, rifter og naturligvis også koldt vejr, hvis der skal arbejdes i vintermånederne. 

Brandslukningsudstyr

I skal altid have adgang til brandslukningsudstyr på byggepladsen. Hvis der opstår ildebrand eller elektrisk brand, så skal der være en brandslukker og brandslange til stede, som hurtig kan slukke flammerne. 

Det er også en god ide at anskaffe sig et brandtæppe. 

Advarselsskilte 

Hvis der er områder på byggepladsen, hvor det potentielt kan være farligt at begå sig, så skal der opsættes et advarselsskilt. 

På en travl arbejdsdag kan man hurtigt komme til at overse ting, derfor skal man opsætte tydelige advarselsskilte, så ingen potentielt kommer til skade. 

Sikkerhedsbarrierer

For at beskytte fodgængere, biler eller cykler for at forvilde sig ind på byggepladsen, så skal man afgrænse området med sikkerhedsbarrierer eller hegn, så man tydeligt kan se, hvor byggepladsen er. 

Toilet, spise- og opholdsområder 

Når man arbejder på en byggeplads over lang tid, så skal medarbejderene have adgang til toiletfaciliteter, samt et område hvor de kan sidde og spise eller holde deres pause. 

Hvis ens medarbejdere skal arbejde natten over på byggepladsen, så skal man også have nogle skurvogne, hvor man kan opholde sig og tage en lur. 

Dokumentation på tilladelse

Man kan ikke gå i gang med at arbejde på en byggeplads uden tilladelse. Sørg for at alle de nødvendige dokumenter og licenser er i hus, så arbejder I laver er lovligt.

Alt dette og meget mere kan en byggeleder hjælpe dig med. Få fat på en byggeleder, som kan overvære byggeprocessen og sørger for, at alt er i orden. 

Du kan finde en dygtig byggeleder på Matec, som kan arbejde for dig.

Andre læser også

Den japanske yen er på laveste niveau i 33 år En svag japansk økonomi betyder, at den japanske yen har mistet en tredjedel af... Læs mere
Nedskrivninger på dansk brevforretning giver minus i PostNord PostNord opnåede et driftsresultat på minus 463 millioner svenske kroner i and... Læs mere
Aktiesparekontoen er mere populær end nogensinde Rekordmange har i år oprettet en aktiesparekonto. Det samlede antal er på vej ... Læs mere
Netflix trækker otte millioner nye kunder ind i butikken Kvartalsregnskab fortæller, at Netflix nu har i alt 277,7 millioner abonnenter.... Læs mere
Rockwool opjusterer forventninger efter godt kvartal Rockwool oplever vækst og godt salg på flere markeder, herunder i Nordamerika ... Læs mere