Der er ikke udsigt til fodbold og fadøl for de barer og caféer, der havde håbet på at vise de kampe, som TV 2 sender under EM i herrefodbold på storskærm for over 200 mennesker. (Arkivfoto). Minister om EM-arrangementer på storskærm: TV 2 har betalt i dyre domme EM starter om to uger, men det bliver uden større arrangementer uden for barer og caféer til visse kampe.
Det bliver ikke muligt for barer og pubber at vise EM i herrefodbold til sommer for mange hundrede mennesker som her på Østerbro i København i 2021. TV 2, som har købt rettighederne, har sat en maksimumgrænse på 200 personer for kommercielle arrangementer. Men ser med "milde øjne" på ansøgninger om ikke-kommercielle arrangementer. TV 2 vil lempe grænse på 800 mennesker til foreningers EM-fester Mens TV 2 vil se med "milde øjne" på ikke-kommercielle EM-arrangementer, fastholdes grænse på 200 for barer.
Danske fans ser EM-semifinalen mellem Danmark og England på storskærm i Kildeparken i Aalborg, hvor Danmark røg ud. (Arkivfoto). Politikere: Selvmål af TV 2 at forbyde storskærme under EM i fodbold TV 2 vil ikke tillade storskærmsarrangementer udenfor hos barer og caféer under sommerens EM-slutrunde.
Den tidligere svømmer Pernille Blumes virksomhed taber penge for første gang. (Arkivfoto). Tidligere OL-guldvinders virksomhed taber penge for første gang Pernille Blumes virksomhed tabte sidste år 161.000 kroner mod et plus på 200.000 året før, viser regnskab.