Tech

tir, 18 jun 2024

Nintendo varsler nyt kapitel i Zelda-sagaen

Normalt er det Link, som ses på billedet, der er hovedperson i Zelda-spillene. Men i næste version af spillet får man for første gang mulighed for at gå på eventyr med prinsesse Zelda. (Arkivfoto).
Richard A. Brooks/Ritzau Scanpix Normalt er det Link, som ses på billedet, der er hovedperson i Zelda-spillene. Men i næste version af spillet får man for første gang mulighed for at gå på eventyr med prinsesse Zelda. (Arkivfoto).

Nintendo har de seneste fire årtier solgt millioner af spil i serien om den elverlignende kriger Link og prinsessen Zeldas kamp mod de onde Ganon, og det er bestemt ikke slut endnu.

For den japanske videospilproducent har netop annonceret, at der 26. september udkommer et nyt spil i serien, som bliver tilgængelig på Nintendos egen Switch-konsol.

Spillet kommer til at hedde "Echoes of Wisdom", og for første gang i seriens historie bliver det muligt at styre Zelda i spillet og ikke Link, der ellers plejer at skulle redde prinsessen fra Ganons klør.

- Denne gang er Link forsvundet, og det er op til prinsesse Zelda at tage rollen som hovedperson på sig, siger spillets producer, Elji Aonuma, ifølge AFP.

Det første Zelda-spil udkom i 1986, og der er sammenlagt solgt mere end 140 millioner eksemplarer af de forskellige udgivelser i serien.

Det seneste spil, "Tears of the Kingdom", blev solgt i 10 millioner eksemplarer i de første tre dage efter, at det var kommet på markedet.

Spillene er blevet så populære, at Sony Pictures har en film på vej, hvor Link og Zelda spilles af rigtige skuespillere.

Nintendo har tidligere varslet, at der er en ny version af Switch-spillekonsollen på vej, og at man inden næste forår vil sætte dato på, hvornår den kommer i handlen.

Kilde: /ritzau/

Andre læser også

Manglende efterspørgsel er den største hæmsko for industrien Erhvervslivet ser fortsat på fremtiden med forsigtig optimisme, selv om humøre... Læs mere
Højere fragtrater sender omsætning i DSV op men overskud falder Uro i Det Røde Hav har sendt fragtrater og DSV's omsætning op. Men indtjening ... Læs mere
Lego-konkurrent øger overskuddet i andet kvartal Mattel landede et overskud på cirka 410 millioner kroner i årets andet kvartal... Læs mere
Politikere får kritik for at bygge smukt i stedet for praktisk Sygehuse bygges med for meget fokus på form og for lidt på funktion, viser eva... Læs mere
Cloudløsning og søgefunktion løfter Alphabets regnskab Googles moderselskab, Alphabet, havde en omsætning på 84,7 milliarder dollar i... Læs mere