Udland

man, 11 mar 2024

Mindst 50 meldes kvæstet under flyvetur til New Zealand

Et fly fra Latam Airlines kom mandag i problemer på en flyvning fra Sydney til Auckland. Flyet landede dog sikkert i New Zealand. (Arkivfoto)
Ivan Alvarado/Reuters Et fly fra Latam Airlines kom mandag i problemer på en flyvning fra Sydney til Auckland. Flyet landede dog sikkert i New Zealand. (Arkivfoto)

Cirka 50 personer er kommet til skade, og 13 personer er bragt til hospitalet, efter at der opstod en "teknisk hændelse" under en flyvetur fra den australske storby Sydney til Auckland i New Zealand.

Det oplyser luftfartsselskabet Latam Airlines i en udtalelse ifølge det australske medie ABC News og New Zealand Herald.

De fleste af de kvæstede har fået mindre skader.

En kvinde, der var om bord på flyet under turen, har fortalt til New Zealand Herald, at flyet på et tidspunkt pludselig mistede højde.

Latam Airlines har ikke forklaret, hvad der skete, og om der var tale om turbulens, som jævnligt får fly til at ryste, når de befinder sig i luften.

Det er også uvist, hvordan de ombordværende er kommet til skade.

Ved landingen i Auckland blev passagererne og besætningen på flyet taget imod af adskillige ambulancer og reddere.

Redningstjenesten Hato Hone St. John i Auckland modtog anmeldelsen om problemerne med flyet kort før klokken 16 lokal tid - klokken 04 dansk tid.

Ifølge data fra Flightradar24 var det et fly af typen Boeing 787 Dreamliner, som fløj for Latam Airlines fra Sydney til Auckland.

Kilde: /ritzau/

Andre læser også

Den japanske yen er på laveste niveau i 33 år En svag japansk økonomi betyder, at den japanske yen har mistet en tredjedel af... Læs mere
Nedskrivninger på dansk brevforretning giver minus i PostNord PostNord opnåede et driftsresultat på minus 463 millioner svenske kroner i and... Læs mere
Aktiesparekontoen er mere populær end nogensinde Rekordmange har i år oprettet en aktiesparekonto. Det samlede antal er på vej ... Læs mere
Netflix trækker otte millioner nye kunder ind i butikken Kvartalsregnskab fortæller, at Netflix nu har i alt 277,7 millioner abonnenter.... Læs mere
Rockwool opjusterer forventninger efter godt kvartal Rockwool oplever vækst og godt salg på flere markeder, herunder i Nordamerika ... Læs mere