Ifølge EU's grænseagentur Frontex kom 98.000 migranter sidste år til Italien fra Tunesien. (Arkivfoto). Danmark samarbejder med kontroversiel tunesisk nationalgarde Tunesiens nationalgarde dumper systematisk migranter med kurs mod Europa i ørkenen, skriver medier.
Ester Baiget og den øvrige ledelse i Novonesis har besluttet sig for at trække sig ud af Rusland. (Arkivfoto). Danske Novonesis trækker sig ud af Rusland Det danske biotekselskab Novonesis trækker sig fra Rusland og lukker sin forretning i landet, skriver Finans.
50 kilometer fra Kosovos hovedstad, Pristina, ligger Gjilan-fængslet, hvor Danmark vil lade 300 udvisningsdømte udlændinge afsone deres fængselsstraf. (Arkivfoto). Kosovos regering holder liv i dansk fængselsaftale med uvant træk Selv om dansk fængselsaftale sidste uge blev nedstemt i Kosovo, har regeringen nu genfremsat lovforslaget.
USA, Storbritannien og EU har kritiseret Georgiens lovforslag om "fremmede agenter". EU tildelte Georgien kandidatstatus i december, men har sagt at lovforslaget kan forhindre integrationen i unionen, hvis det vedtages. Politiet tager tåregas i brug mod demonstranter i Georgien Demonstranter er utilfredse med lovforslag, som de betegner som russisk-inspireret og autokratisk.
Politi i Peru har udsendt et billede af betjente, der undersøger det sted, hvor en bus faldt fra en vej i bjergene ned i en flod. Mindst 25 er døde i busstyrt fra kløft i Andesbjergene En bus er kørt ud over en kløft og ned i flod i Peru. Mindst halvdelen af passagererne har mistet livet.
Elever, som forlader lejren og underskriver den påkrævede erklæring, vil være på "disciplinær prøvetid" inden juni 2025, eller til de dimitterer. (Arkivfoto). Columbia University suspenderer Gaza-demonstrerende elever Demonstranter, der har nægtet at forlade protestlejr på campus i New York, bliver suspenderet, lyder det.