Udland

tir, 19 mar 2024

Teenagedreng er mistænkt for drab på 17-årig pige i Sverige

Mandag aften fandt svensk politi et lig, som menes at være eftersøgt pige. Her ses politibiler i kommunen Mark.
9200 Adam Ihse/Ritzau Scanpix Mandag aften fandt svensk politi et lig, som menes at være eftersøgt pige. Her ses politibiler i kommunen Mark.

En dreng er blevet anholdt og er under mistanke for drab på en 17-årig pige, som har været forsvundet siden torsdag i Sverige.

Det rapporterer Sveriges Radio tirsdag.

Drengen er jævnaldrende. Han nægter sig skyldig, siger en anklager til P4 Sjuhärad.

Mandag blev der fundet et lig, som endnu ikke er identificeret. Politiet mener, at det er pigens.

Pigen har været eftersøgt i kommunen Mark sydøst for Göteborg og blev senest set ved sin skole klokken 14.30 torsdag.

Mandag aften meddelte politiet, at en død person var blevet fundet i forbindelse med eftersøgningsarbejdet, og at en person var blevet anholdt og var under mistanke om drab.

Det lig, der blev fundet, er ikke formelt blevet identificeret. Men ifølge politiet tyder alt på, at det er den forsvundne pige.

Anklager Nina Friman Björk siger til P4, at hun ikke kan fortælle yderligere om dødsårsagen eller en mulig relation mellem drengen og pigen.

Politiet sagde mandag aften til mediet Aftonbladet, at det var efter et forhør med den mistænkte, at eftersøgningen blev rettet mod et bestemt område.

Politiet har ikke yderligere kommentarer end det.

- Vi håber på at kunne give mere information i løbet af dagen. Men jeg kan ikke sige mere end det lige nu, siger pressetalsperson for politiet August Brandt.

Kilde: /ritzau/TT

Andre læser også

Valgnævn afviser Lars Boje Mathiesens ønsker til partinavn Lars Boje Mathiesens nye parti kommer ikke til at hedde hverken Danmarks Bedste ... Læs mere
Eksperter foreslår ny reform trods rekordhøj beskæftigelse Der har aldrig været flere i job i Danmark, og ekspertgruppe lægger op til den... Læs mere
Måling: SF overhaler S og er landets største parti SF overhaler S med 18,8 procent af stemmerne, mens regeringspartiet går tilbage... Læs mere
Carlsberg kan tappe britisk Pepsi med muligt milliardopkøb Det kan blive til et samarbejde mellem Carlsberg og PepsiCo, hvis dansk opkøb a... Læs mere