Årsregnskab

søn, 18 jun 2023

Kendt fra Løvens Hule: Digital ejendomsmægler vækster 300% men fortsætter underskud

Estaldo - Danmarks digitale ejendomsmægler

Pressemeddelelse

12.6.2023 08:07:43 CEST | Estaldo.com

Estaldo, Danmarks digitale ejendomsmægler, offentliggjorde i dag deres seneste regnskab for året 2022. De sorte tal på bundlinjen lader vente på sig, men direktør og medstifter, Jakob Neua Nørgaard ser positivt på årsrapporten, der udover røde tal på bundlinjen også gemmer på flere lovende tendenser.

"Vi er godt tilfredse med årets resultat, det er præcis som planlagt." Siger han og tilføjer, ”Vi har vækstet forretningen ca. 300% når man måler på antallet af boliger til salg og den vækst formår vi uden at vækste synderligt på teamet, som omkostningsmæssigt kun stiger med 50%.”

Den Nordjyske virksomhed lancerede deres digitale ejendomsmæglerløsning i starten af 2020. Drømmen er at revolutionere ejendomsmæglerbranchen gennem digitale løsninger til fordel for forbrugeren. Direktør, Jakob Neua Nørgaard, peger netop på udviklingen af egne IT-løsninger som en primær baggrund for forretningens vækst.

”Vi udvikler en langt mere smidig oplevelse for vores kunder, som selvfølgelig også gør tingene mere effektive for os selv.”

Estaldo fik i starten af 2022 sat ekstra vind i sejlene og blev for alvor landskendte, da de deltog i programmet Løvens Hule på DR1. Hos Jan Lehrmann, som investerede gennem Løvens Hule, er der også tilfredshed at spore.

”Estaldo er i gang med at ændre vilkårene på boligmarkedet og jeg er imponeret over den værdi, som de formår at skabe for deres kunder. Jeg er overbevist om at fremtiden for ejendomsmæglere er digital og her har Estaldo allerede et godt forspring."

Virksomheden havde til hensigt at afslutte året med 500 boliger til salg, men måtte se sig slået på målstregen, da de ved årets afslutning blev ramt af en opbremsning på boligmarkedet, der skabte udfordringer i branchen.

”Vi havde et ønske om at afslutte året med 500 boliger til salg, vi ender med 451. Vi når alligevel de ting, vi har stillet vores investorer i udsigt. Endda på et boligmarked, som tabte pusten sidst i 2022.”

Virksomheden beskæftiger i dag 20 medarbejdere, og målt på antallet af udbudte boliger har Estaldo i dag erobret 1% af det danske boligmarked.

”Med tanke på at der er omkring 1500 ejendomsmæglerbutikker med ca. 6000 ansatte i Danmark, så er vi enormt stolte af, hvad vi opnår med kun 20 kollegaer og blot 3 år på markedet.”

Ifølge Jakob Neua Nørgaard er drømmen at ekspandere forretningen til udlandet, hvor nye digitale løsninger på boligmarkedet også begynder at vinde indpas. Men for nu er planen at vækste yderligere i Danmark.

”Lige nu fokuserer vi at vækste her i Danmark, her er stadig masser af boligejere som fortjener at spare tusindevis af kroner på deres boligsalg.”

Andre læser også

Antallet af unge uden job og uddannelse er stagneret 6,3 procent af de 15 til 24-årige havde hverken job eller uddannelse i 2023. De... Læs mere
Valgplakater fik kort levetid i København før gerningsmænd rev dem ned Der er tale om plakater fra partier som Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten, Mod... Læs mere
Messerschmidt vil forlade klimaloven i dag hvis ministeren ønsker det Hvis klimaminister Lars Aagaard er træt af DF i aftalen om klimaloven, er Messe... Læs mere
SF erkender: Plan om Kosovo-fængsel er en dårlig ide Forsøget på at leje fængselspladser i Kosovo er fortsat besværet, og nu er d... Læs mere
Partier opfordrer DF til at forlade klimalov efter trussel Dansk Folkeparti skal være velkommen til at forlade klimaloven, for de bidrager... Læs mere