Det blev modtaget med klapsalver i salen, da verdens lande natten til søndag vedtog et nyt mål for klimafinansieringen til ulandenes klimakamp.
Men kort tid efter tog den indiske repræsentant i salen ordet.
Og Chandni Rainavar var ikke tilfreds med den aftale, der var blevet vedtaget. Slet ikke.
- Vi accepterer ikke klimafinansieringsmålet i sin nuværende form, lød det efterfulgt af klapsalver fra andre utilfredse lande i salen.
Dokumentet er i hendes optik ikke andet end en "optisk illusion," der ikke vil løse de problemer, som landet står overfor.
Det nye mål på mindst 300 milliarder dollar om året skal nås i 2035, og de rige lande skal stå i spidsen for at finde pengene fra både offentlige og private kilder.
Samtidig opfordres alle landene til at sørge for, at det ender på mindst 1300 milliarder dollar - men det er altså kun en opfordring.
Indien er stærkt utilfreds med, at det forpligtende beløb ikke ender tættere på 1300 milliarder dollar, som det var håbet fra udviklingslandene.
- Det beløb, der foreslås mobiliseret, er afgrundsdybt ringe. Det er en sølle sum, lyder det videre fra Indien.
Andre lande som Nigeria og Bolivia udtrykte også utilfredshed med aftalen.
Anderledes ser EU's klimakommissær, Wopke Hoekstra, på det.
Han mener, at COP29 vil blive husket som starten på en ny æra for klimafinansiering.
- Vi har arbejdet hårdt sammen med jer alle for at sikre, at der kommer betydeligt flere penge på bordet.
- Vi tredobler målet på 100 milliarder dollar, og vi føler, at det er ambitiøst, det er nødvendigt, det er realistisk og opnåeligt, siger han ifølge The Guardian.
Spørger man FN's klimachef, Simon Stiell, var der ingen lande, der fik alt det, som de gerne ville have i aftalen.
- Vi forlader Baku med et bjerg af arbejde, som stadig skal gøres. Så dette er ikke tiden til sejrsrunder, siger han i en kommentar ifølge AFP.
Det er samme toner fra FN's generalsekretær, António Guterres.
- Jeg havde håbet på et mere ambitiøst resultat - både på økonomi og afbødning - for at imødegå den store udfordring, vi står overfor, siger han i en udtalelse.
Men det kan være et motto for FN, at denne aftale er bedre end ingen aftale.
- Denne aftale giver et grundlag at bygge på. Den skal overholdes fuldt ud og til tiden. Forpligtelser skal hurtigt blive kontanter, lyder det videre fra FN-toppen.
Kilde: /ritzau/