Nyheder

søn, 25 feb 2024

Blev millionær med Lotto: Græd af glæde og købte en støvsuger

Det var en voldsom oplevelse for en ældre kvinde fra Vestegnen, da hun for nyligt vandt en million kroner via Millionærgarantien i Lotto.

”Jeg fældede en lille tåre, da jeg hørte, at jeg havde vundet en million kroner. Og da jeg fortalte det til min mand, da tudede jeg!” fortæller kvinden, som understreger, at der kun var tale om glædestårer.

”Vi skal investere nogle af pengene og vi skal have nogen stående, som er hurtigt tilgængelige. Der skal være penge til ferie, til at skifte fryseren ud og til tandlægen,” siger kvinden, som dog også allerede har været lidt på indkøb med manden.

”Der er da et par store ting, vi skal have. For det første er der noget i køkkenet, vi godt vil have lavet om, og så har vi også investeret i en robotstøvsuger,” siger hun.

Det har dog vist sig, at det slet ikke er så simpelt endda med sådan en nymodens og fuldautomatisk støvsuger.

”Nej! For vi har købt en, som de ikke havde hjemme. Så vi får den først i næste måned, så den går vi nu og glæder os til. Men så kan vi bruge tiden til at indhente det teknologiske efterslæb, som der er: Der skal jo blandt andet sættes en app op på telefonen til støvsugeren, så det går vi og læser om på internettet,” fortæller kvinden.

Det plejer i øvrigt at være en gammel tommelfingerregel, at når et par vinder den store gevinst i Lotto, så vil kvinden ofte have et nyt køkken, mens manden gerne vil have en ny bil.

Men hos pensionistparret på den københavnske vestegn er det faktisk lige omvendt.

Da først gevinsten var gået ind på kontoen, så var det nemlig manden, der syntes, at nogle af pengene skulle gå til at forbedre køkkenet.

”Det var faktisk min mand, der foreslog at vi skulle gøre noget ved køkkenet. Det er mig, der er mere til biler,” fortæller hun med et grin.

Indtil videre er der dog ingen planer om at bruge gevinsten på en ny bil: Bedstemoderen afslører nemlig, at hun allerede er ganske godt – og hurtigt - kørende.

”Vi har givet vores barnebarn en bil, men vi skal ikke selv have en ny. Vi har en, der er god nok. Jeg ser mest biler som en brugsgenstand, der får mig fra A til B, men den må da godt være lidt rap i det. Der er måske ikke så meget slag i mig mere, men jeg kan godt lide at sidde i en bil, der kan køre til, når man skal overhale,” siger hun.

Andre læser også

Rockwool forventer bedre år efter fart på salg til erhvervsbyggeri Rockwool forventer nu fremgang i 2024 efter bedre salg end ventet i årets førs... Læs mere
Nik og Jay øger millionindtægt gennem selskab Hitmagerne Nik og Jay leverede et overskud på 10,8 millioner kroner i 2023 genn... Læs mere
Novonesis fastholder sine forventninger efter kæmpefusion Organisk vækst i Novonesis er fire procent i første kvartal. I 2024 forventes ... Læs mere
Flere huse er sat til salg i Jylland og på Fyn Hussalget steg i begyndelsen af maj i Jylland og på Fyn. Men i Region Hovedstad... Læs mere