Dansk mand fængslet for hvidvask af over en halv milliard En dansk mand er torsdag blevet varetægtsfængslet frem til den 26. juli i sag, hvor han og tre andre er sigtet for at have hvidvasket cirka 560 millioner kroner.
Dansk mand sigtes for hvidvask af over en halv milliard En dansk mand er blevet sigtet for at have hvidvasket cirka 560 millioner kroner.
Seks sigtet i sag om hvidvask af en halv milliard kroner Seks personer er onsdag blevet anholdt og sigtet i en sag, der omhandler hvidvask af ikke under 500 millioner kroner.
Tidligere Audi-chef får betinget fængselsdom i dieselgate En tidligere chef for bilfabrikanten Audi har fået 21 måneders betinget fængsel i en meget omtalt sag med tilnavnet dieselgate.
Syrisk vekselerer hvidvaskede millioner for narkokriminelle En pengemand drog 11 gange sidste år til en adresse i Glamsbjerg på Fyn, hvor en syrisk pengemand omvekslede millioner af kroner, der stammede fra narkokriminalitet.
Efter et år bag tremmer erkender direktør bedrageri for 210 millioner En direktør tilstår tirsdag i Retten på Frederiksberg bedrageri for 210 millioner kroner overfor investorer og selskaber. Martin Storm Rasmussen straffes med fængsel i fem år.